QUI SOM?

UNA REVISTA PIONERA

La revista Girona esports és una publicació de l’empresa En forma esport i comunicació i és la primera revista multiesportiva de la província de Girona.

Va nèixer l’any 2017 exclusivament en format paper sota la denominació de Guia esports Girona Costa Brava. Una revista trimestral que des de la seva primera edició compta amb el suport de l’empresa Decathlon, que la distribueix en els seus tres centres de la província (Girona, Platja d’Aro i Figueres). Clubs com l’UNI Girona, el Bàsquet Girona, el Girona FC, el CN Banyoles, el GEiEG, el Club Tennis la Bisbal, La Molina, Vallter 2020... entre d’altres clubs, ajuntaments i empreses referents de Girona, han participat activament a la revista en els darrers anys.

A més, la col·laboració amb el diari l’Esportiu de Catalunya ens ha permès oferir continguts de la màxima qualitat.

Recentment la revista Girona esports ha evolucionat el seu formta digital per convertir-se en una revista interactiva, amb l’objectiu d’oferir un producte innovador, dinàmic i encara més complet a tots els seus lectors. Aquesta estratègia s’enmarca en l’objectiu de consolidar la revista a la província de Girona i convertir-se en un mitjà de comunicació esportiu referent entre els clubs gironins. I d'aquesta manera, poder arribar més lluny per apropar l’esport gironí a tothom.

QUÈ SOM?

UNA REVISTA MULTIESPORTIVA

Girona esports vol estar al costat de les entitats esportives i ser un espai de difusió de la diversitat esportiva de la província de Girona.

PER QUÈ PUBLICITAR-TE A GIRONA ESPORTS?

IDENTIFICA'T AMB ELS VALORS DE L'ESPORT GIRONÍ

L’objectiu comercial de la revista Girona Esports és potenciar les marques anunciants generant valor afegit a través de l’esport i els seus valors positius: imatge de prestigi, reconeixement i arrelament al territori.